AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Νοε 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 12 έως 16/11


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 12 έως και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών (The Last Witch Hunter)". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Barbie & οι Αδελφές της σε μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια (Barbie & Her Sisters in The Great Puppy Adventure)".

Η ταινία "Ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών" είναι μια ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η Νέα Υόρκη κρύβει μεγάλα μυστικά, αλλά το μεγαλύτερο είναι ότι μάγισσες ζουν ακόμα ανάμεσα στους κατοίκους της. Καταδικασμένος σε αθανασία, ο τελευταίος εναπομείναντας κυνηγός μαγισσών, ο Κάουλντερ, είναι το μοναδικό που στέκει ανάμεσα στην ανθρωπότητα και σε μια νέα κυριαρχία των τρομακτικών και πανίσχυρων μαγισσών της Ιστορίας, μεταξύ αυτών της Βασίλισσας Μάγισσας, η οποία δεν θα σταματήσει σε τίποτα αν δεν επανακτήσει τον θρόνο της. Η μόνη που βρίσκεται να βοηθήσει τον Κάουλντερ στον αγώνα του, είναι μια όμορφη μάγισσα, σε μια συμμαχία που ο κυνηγός δεν θα πίστευε ότι θα έπραττε ποτέ.


Σκηνοθεσία: Breck Eisner. Πρωταγωνιστούν: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood κ.ά.

Διάρκεια: 106 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Η ταινία "Barbie & οι Αδελφές της σε μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:

Στη νέα της ταινία, η Barbie πρωταγωνιστεί μαζί με τις τρεις αδερφές της, τη Σκίπερ, τη Στέισι και την Τσέλσι που, μαζί με τα αξιολάτρευτα κουτάβια τους, μπλέκονται σε μυστηριώδεις περιπέτειες, επιστρέφοντας στη γενέτειρα πόλη τους. Ψάχνοντας στη σοφίτα της γιαγιάς τους, μεταξύ άλλων αναμνηστικών ενθυμίων, βρίσκουν έναν παλαιό χάρτη, που θεωρούν ότι θα τις οδηγήσει σε έναν από καιρό καλά κρυμμένο θησαυρό, κάπου στην πόλη. Τα τέσσερα κορίτσια μαζί με τα κουτάβια τους ξεκινούν για ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού και καταλήγουν να ανακαλύψουν πως τον πλέον ανεκτίμητο θησαυρό τον έχουν ήδη αποκτήσει και δεν είναι άλλος από τη μεταξύ τους αγάπη και τις στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου που μοιράζονται. 




Σκηνοθεσία: Andrew Taw.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Σία Κοσκινά (Μπάρμπι), Υρώ Μιχαλακάκου (Σκίπερ), Αφροδίτη Αντωνάκη (Στέισι), Στεφανία Χούγια (Τσέλσι), Λίλα Μουτσοπούλου (η γιαγιά), Κατερίνα Γκίργκις (Τίφανι), Σοφία Παναηλίδου (Τάφι), Ιφιγένεια Στάικου (Χάνεϊ), Υακίνθη Παπαδοπούλου (Ρούκι), Ζωή Κατσάτου (Ντι-Τζέι), Χρήστος Θάνος (Τζο), Πέτρος Σπυρόπουλος (Μάρτι), Ντίνος Σούτης (δήμαρχος), Δημήτρης Πακσόγλου (Τζακ), Ειρήνη Τσίγκα (Κρίστι), Ανδρέας Ρήγας, Στέλιος Ψαρουδάκης. Σκηνοθεσία: Μαρία Πλακίδη. Μετάφραση: Χαρά Ζησιμάτου.

Διάρκεια: 76'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.