AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Νοε 2015

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες στις 17-18/11 στο Καρλόβασι


Ο Σύλλογος "Αλληλεγγύη" στο Καρλόβασι θα ανοίξει την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, μετά τις 10:00 το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα τον χώρο της οδού Βλιάμου απέναντι από το Χατζηγιάννειο (πρώην κατάστημα Ξανθού), προκειμένου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να πακετάρουν και να συσκευάσουν ταξινομημένα ποσότητα ρουχισμού.

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, πάλι μετά τις 10:00 το πρωί, οι άνθρωποι της "Αλληλεγγύης" θα συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο της οδού Βλιάμου για να ετοιμάσουν σάντουιτς για τους πρόσφυγες.

Τα είδη ρουχισμού και τα σάντουιτς θα φορτωθούν σε αυτοκίνητα μελών και φίλων του συλλόγου που θα αναχωρήσουν ως μεγάλο κομβόι από το Καρλόβασι προς την πόλη της Σάμου στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, με σκοπό να προσφερθούν στους πρόσφυγες που παραμένουν στον χώρο του λιμανιού στο Μαλαγάρι καθώς και στο κέντρο κράτησης.

Οι άνθρωποι του συλλόγου "Αλληλεγγύη" απευθύνουν έκκληση προς όλους τους πολίτες: "Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όσων και όσες περισσότερων και περισσότερες γίνεται, καθώς και πολλών αυτοκινήτων για να μεταφέρουμε τα είδη! Η συμβολή όλων μας είναι πολύτιμη!"

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: Σελίδα "Σύλλογος Αλληλεγγύη, Καρλόβασι" στο Facebook