AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Νοε 2015

Η "Ανατροπή" στους Μυτιληνιούς Σάμου


Μέλη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" επισκέφτηκαν την Παρασκευή την Δημοτική Κοινότητα των Μυτιληνιών Σάμου. 

Εκεί πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για διάφορες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και συζήτηση για διάφορα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και για θέματα της Δημοτικής Κοινότητας.

Ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργος Ελευθερόγλου, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει για τα ζητήματα των Μυτιληνιών. Τοποθετήθηκε ιδιαιτέρως για την αγροτική οδοποιία, την καθαριότητα του χωριού και τον δημόσιο φωτισμό. Διαθέτει, όπως είπε, χρόνο, αλλά και μηχανήματα, και προσπαθεί να διευθετήσει τα προβλήματα. Επίσης, καλό θα ήταν κατά την γνώμη του, ο εκάστοτε πρόεδρος να βάζει το χέρι του στην τσέπη, γιατί ο Δήμος Σάμου μπορεί να μην έχει τα επαρκή χρήματα για να λυθούν τα προβλήματα.  

Αντίθετη άποψη είχαν όμως κάποιοι κάτοικοι που παρευρέθηκαν στην συζήτηση. Από την μεριά τους ενημέρωσαν ότι πολλά προβλήματα δεν έχουν λυθεί. "Δεν είναι σωστό ο Δήμος να αγνοεί και να μην επιλύει τα καθημερινά προβλήματα". Ένας κάτοικος, πιστεύοντας ότι ο κάθε πρόεδρος πρέπει να ζητάει τα αυτονόητα, αλλά και ουσιώδη για την καλυτέρευση της ζωής των δημοτών, σχολίασε: "αν το μωρό δεν κλάψει, του δίνει η μάνα του φαΐ";