AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Ιουν 2017

Εκδήλωση για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Β. Αιγαίου στη Σάμο στις 6/6


Οι δημοτικές παρατάξεις "Σαμιακή Πολιτεία Ανατροπής και Δημιουργίας" και "Δράση, Ενότητα και Προοπτική για μια καλύτερη Σάμο" διοργανώνουν συνάντηση την Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στο Ξενοδοχείο "Σάμος" με θέμα το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου.

Όσοι συμμετάσχουν στη συνάντηση θα μπορούν να καταθέτουν προτάσεις που θα συμβάλλουν στο σχεδιασμό αυτού του προγράμματος στη Σάμο.

Το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στο πλαίσιο σχεδιασμού της Οικονομικής-αναπτυξιακής ενίσχυσης των νησιών της περιοχής από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.   

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα και δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα αντιμετωπίζοντας τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, την ανεργία και τη συρρίκνωση του εισοδήματος και αναμένεται να τονώσει την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Για αυτό, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι πολύ σημαντικός ο ορθός σχεδιασμός των δράσεων που θα προταθούν μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους φορείς του τόπου και τον βουλευτή Σάμου για ενημέρωση σχετικά με το Πρόγραμμα αλλά και για την συνδιαμόρφωση του πυλώνα των σχεδιαζόμενων δράσεων "που έχει πραγματικά ανάγκη η τοπική οικονομία στην παρούσα συγκυρία".