AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Ιουν 2017

Διανομή σπόρων αμπέλοψης στους μαθητές της Σάμου από τον δήμο


Σπόρους αμπέλοψης για φύτευση προσέφερε την Τρίτη σε όλους τους μαθητές του νησιού ο δήμος Σάμου, σε ειδική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο και των προσπαθειών που καταβάλλει σε θέματα "πράσινης" ανάπτυξης κι ευαισθητοποίησης στο μεγάλο αυτό ζήτημα.

Οι σπόροι ήταν ευγενική χορηγία του Γιακουμή Αμυρσώνη και διανεμήθηκαν στους μαθητές με σκοπό την εξοικείωσή τους με απλές, εύκολες και ανέξοδες πρακτικές και πρωτοβουλίες που ωφελούν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, αλλά και την εικόνα της Σάμου, ως τουριστικού προορισμού με πολλές ιδιαίτερες ομορφιές και μεγάλη παράδοση στην παραγωγή πολιτισμού.

Στους μαθητές δόθηκε και πρακτικός οδηγός για την αμπέλοψη. 

Στο μήνυμά του, ο κ. Αγγελόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: "Θεωρούμε πως με μικρές και απλές κινήσεις μπορούμε όλοι μας να αποδείξουμε την αγάπη μας για το περιβάλλον και να αλλάξουμε την όψη του νησιού μας. 

Σας εύχομαι ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι. Στις μαθήτριες και μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καλή επιτυχία και πάντα να θυμάστε ότι η ζωή είναι γεμάτη από προκλήσεις. Ποτέ το αποτέλεσμα δεν κρίνεται από μια μάχη".