AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Ιουν 2017

Άρωμα μοσχάτου Σάμου σε διεθνές φόρουμ θαλάσσιου τουρισμού


Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι εταιριών με αντικείμενο την παγκόσμια κρουαζιέρα και γενικότερα το θαλάσσιο τουρισμό συμμετείχαν στο διεθνές Posidonia Sea Tourism Forum, το οποίο είχε φέτος άρωμα... μοσχάτου Σάμου!

Συγκεκριμένα, κατά το επίσημο γεύμα που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, οι σύνεδροι, οι  συμμετέχοντες και οι ομιλητές είχαν τη δυνατότητα να γευτούν ένα κρασί με φινετσάτο χαρακτήρα, όπως οι "Ψηλές Κορφές" του Ε.Ο.Σ Σάμου. Σε αυτό, τα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα του μοσχάτου εκφράζονται εκλεπτυσμένα, ενώ η δροσιστική του οξύτητα και η ικανοποιητική διάρκεια στη γεύση, του δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε γεύματα με διακριτές γεύσεις και υψηλή γαστρονομική ποιότητα.

Το κρασί κέντρισε από ότι φαίνεται το ενδιαφέρον εκπροσώπων εταιριών κρουαζιέρας και ακτοπλοϊκών και ήδη γίνονται διεργασίες για ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών. Σημειώνεται ότι  τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου σημειώνουν μια επιτυχημένη παρουσία με επαναλαμβανόμενες παραγγελίες στα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας Celestyal Cruises. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο Αντιπεριφερειάρχης τομέων Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου Γιώργος Κυριαζής, εκπρόσωποι επαγγελματικών και τουριστικών φορέων της Σάμου αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) Θράσος Καλογρίδης, χαιρέτισαν αυτή την ουσιαστική παρουσία του Ε.Ο.Σ Σάμου στα «Ποσειδώνια 2017».  

Εξειδικευμένοι ομιλητές και ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μίλησαν επαινετικά για την υψηλή ποιότητα των οίνων του Ε.Ο.Σ Σάμου, τονίζοντας πως το άρωμα και η γεύση του μοσχάτου Σάμου έκαναν απολαυστικό το γεύμα εργασίας.