AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Μαΐ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το 5ο Σαμιακό Φοιτητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα!


Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος" διοργάνωσε την Κυριακή στο Καρλόβασι το 5ο Σαμιακό Φοιτητικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα "Άλαν Τιούρινγκ".

Οι αγώνες διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Φοιτητική Σκακιστική Ομάδα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πρώην κτίριο της φοιτητικής λέσχης "Αλγόριθμος".

Συμμετείχαν 8 σκακιστές (φοιτητές της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά όχι μόνο) και αγωνίστηκαν σε ένα ελβετικό τουρνουά 5 γύρων με χρόνο σκέψης 25 min + 10 sec/move bonus.

Μετά το τέλος του 5ου γύρου οι πρωτεύσαντες φοιτητές ήταν:

1ος: Γιαλιάς Χρήστος, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου, με 4.5 βαθμούς (και 1 η θέση της γενικής κατάταξης μετά την άρση της ισοβαθμίας).

2ος: Ροπόκης Χρήστος, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του ΣΕ Νικόπολη Πρέβεζας, με 4.5 βαθμούς (και 2 η θέση της γενικής κατάταξης μετά την άρση της ισοβαθμίας).

3ος: Χασιώτης Σταμάτης, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου με 3 βαθμούς (και 3 η θέση της γενικής κατάταξης).

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου "Μέλισσος".

Οι διοργανωτές αναφέρουν για το τουρνουά: "Συγχαίρουμε τους νικητές για την επιτυχία τους αλλά και όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά. Ευχόμαστε να τους δούμε και πάλι σε κάποιο από τα σκακιστικά δρώμενα που ακολουθούν!"









 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com