AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Μαΐ 2018

Τέσσερις συλλήψεις το Σαββατοκύριακο στη Σάμο

 
Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών προχώρησε κατά το Σαββατοκύριακο η Αστυνομία στη Σάμο, σε τρία διαφορετικά περιστατικά.
 
Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση, την Κυριακή συνελήφθη στο Βαθύ, από άνδρες της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 21χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
 
Κι αυτό γιατί στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο-αλλοδαπό. Το εν λόγω έγγραφο κατασχέθηκε.
 
Το Σάββατο δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 27 ετών, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία επίσης για πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
 
Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Βιέννη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ως ταξιδιωτικά έγγραφα δύο δελτία ταυτότητας, πολωνικών και τσέχικων Αρχών αντίστοιχα, από τα οποία το ένα ήταν πλαστό ενώ το άλλο ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο-αλλοδαπό.

Την ίδια ημέρα, τέλος, συνελήφθη στο Πυθαγόρειο, από άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 61χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης αλλοδαπών Αρχών, για απάτη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου.

Αρχική δημοσίευση: My Samos Blog, http://my-samos.blogspot.com