AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Μαΐ 2018

Τουρνουά μπάσκετ Milko 3Χ3 στη Σάμο στις 5 & 6/5


Διήμερο τουρνουά μπάσκετ Milko 3Χ3 διοργανώνουν στη Σάμο το Σαββατοκύριακο 5 και 6  Μαΐου, από τις 9πμ στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ, ο δήμος Σάμου, ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ και η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.


Τις δύο μέρες αυτές η κεντρική πλατεία της πόλης θα μετατραπεί σε γήπεδο μπάσκετ, όπου θα φιλοξενήσει παιδιά και εφήβους από ηλικίες 8-18 ετών που θα παίξουν σε ομάδες τριών ατόμων.

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα επιβραβευθούν τόσο για την συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους.

Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να ενθαρρύνει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να πραγματώσουν τα όνειρά τους.

Το Milko τουρνουά 3Χ3 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Τα καθιερωμένα ραντεβού του μπάσκετ με τα παιδιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα συνεχιστούν με την αρωγή και της ΔΕΛΤΑ, μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία που υπάρχει ήδη με την ΕΟΚ σε μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, καθώς στόχος του MILKO της ΔΕΛΤΑ μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά είναι να προτρέψει τους νέους να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να σηκώσουν το κεφάλι και να πιστέψουν στον εαυτό τους!

Φέτος το Milko τουρνουά 3Χ3 της Ε.Ο.Κ. ταξίδεψε μεταξύ άλλων σε Θήβα, Νέα Σμύρνη, Συκιές Θεσσαλονίκης, Σπάρτη και Αγρίνιο, ενώ συνεχίζεται πλέον στη Σάμο, το Ηράκλειο, τις Σέρρες, τα Φάρσαλα, την Κοζάνη και άλλες πολλές περιοχές σε όλη την Επικράτεια.

Σε κάθε πόλη θα υπάρχουν εκπλήξεις για τα παιδιά με αναμνηστικά δώρα και τα μεγάλα έπαθλα από το MILKO.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής και στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα.

Αρχική δημοσίευση: My Samos Blog, http://my-samos.blogspot.com