AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Μαΐ 2018

Σε τουριστικές εκθέσεις σε Αθήνα και Πειραιά από 4-6/5 ο δήμος Σάμου

 
Σε δύο εκθέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα και στον Πειραιά θα συμμετάσχει το τριήμερο από 4-6 Μαΐου ο δήμος Σάμου.

Πιο αναλυτικά, συνεχίζοντας την προώθηση και προβολή του τουρισμού του νησιού, θα λάβει μέρος στη 2η έκθεση "GREEK TRAVEL SHOW", η οποία, μετά την ιδιαίτερη επιτυχία του 2017 οπότε συγκέντρωσε 9.200 επισκέπτες, εξελίσσεται σε σημαντικό τουριστικό γεγονός.
 
Η έκθεση, που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών "Helexpo Maroussi", αφορά όσους ενδιαφέρονται να προγραμματίσουν διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίνοντάς τους πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα των τουριστικών προορισμών.
 
Ο δήμος θα βρίσκεται εκεί με δικό του περίπτερο, που θα υποστηρίζεται από τουριστικό υλικό που προβάλει πλήρως την πολιτιστική, ιστορική και περιβαλλοντική κληρονομιά του νησιού.
 
Στο ίδιο διάστημα, ο τοπικός δήμος θα βρίσκεται και στη 17η Έκθεση Επαγγελματικών Επανδρωμένων Πλοίων Αναψυχής "East Med Yacht Show", στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, στη μείζονα εκδήλωση θαλάσσιου τουρισμού και πόλο έλξης σημαντικών επαγγελματιών του κλάδου (yachting), ελλήνων και ξένων ναυλομεσιτών, δημοσιογράφων κι ανταποκριτών από κάθε γωνιά της γης.
 
 
"Η προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου είναι προφανώς ο στόχος της συμμετοχής του δήμου Σάμου στην έκθεση" αναφέρει η δημοτική Αρχή της Σάμου.

Αρχική δημοσίευση: My Samos Blog, http://my-samos.blogspot.com