AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Μαΐ 2018

Στους Μυτιληνιούς ο Νίκος Κατρακάζος


Επίσκεψη στους Μυτιληνιούς πραγματοποίησε την Τετάρτη ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.
 
Σε σύσκεψη στα γραφεία της τοπικής Δημοτικής Κοινότητας, παρουσία του προέδρου της, Γιώργου Ελευθερόγλου, και κοινοτικών συμβούλων, συμφωνήθηκαν οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο επαρχιακό δίκτυο, στο πλαίσιο της νέας συντήρησης που δημοπρατείται στο επόμενο διάστημα.
 
Παράλληλα, παρουσιάστηκε από την αρμόδια μηχανικό η μελέτη ανάπλασης του γεφυριού στην είσοδο των Μυτιληνιών, ένα έργο που δημοπρατείται μέσα στο Μάιο και ξεκινά άμεσα η κατασκευή του.
 
Έγινε επίσης ενημέρωση για την προς δημοπράτηση μελέτη για κατασκευή του νέου δρόμου Μυτιληνιοί-Κοκκάρι, αλλά και για άλλα έργα στην ευρύτερη περιοχή που στο επόμενο διάστημα θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.
 
Τέλος, εξετάστηκε αναλυτικά η δυνατότητα συνδρομής σε μια σειρά από προβλήματα που απασχολούν τη δημοτική κοινότητα.
 
Στη συνέχεια, ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε την πρότυπη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων "Τυροκομική Σάμου-Βουρλιώτη ΟΕ".
 
 

 
Κατά την επίσκεψη στη μονάδα αυτή, που παράγει προϊόντα από φρέσκο σαμιώτικο γάλα, έγινε αναλυτική συζήτηση για τις δράσεις ποώθησης των τοπικών προϊόντων που η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου έχει αναλάβει.
 
Αρχική δημοσίευση: My Samos Blog, http://my-samos.blogspot.com