AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Μαΐ 2018

Σε λειτουργία Ροταριανός Όμιλος στη Σάμο

 
Η επίσημη τελετή έναρξης λειτουργίας του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, με ανάδοχο Όμιλο τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, κατά το πρωτόκολλο του Διεθνούς Ρόταρυ.
 
Κατά την τελετή, στο ξενοδοχείο "Doryssa" στο Πυθαγόρειο, έγινε και η επίσημη επίδοση της Χάρτας αναγνωρίσεως του Ομίλου.
 
Παρευρέθηκαν ο διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Χρήστος Κίτσος, η ψηφισμένη διοικητής Ντόρα Κέμου, ο υποδεδειγμένος διοικητής Θεόδωρος Πανάγος, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου Σωτήριος Μανδρακός, ο προπρόεδρος του ίδιου Ομίλου Ζαχαρίας Παπαζαχαρίου, η προπρόεδρος του Ομίλου Ψυχικού Άγλα Κίτσου και ο προπρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιάς Νικόλαος Κέμος.
 
Ο διοικητής Χρήστος Κίτσος μετέφερε τους χαιρετισμούς των προδιοικητών Ιωάννη Βλασιάδη και Τάκη Δαλιάνη, πρωτεργατών της όλης διαδικασίας δημιουργίας του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, οι οποίοι, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.
 
Στην τελετή έδωσαν το παρών ως προσκεκλημένοι των Ροταριανών της Σάμου συγγενείς και φίλοι τους.
 
Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του προέδρου του Ρ.Ο. Ρόδου, των αξιωματούχων της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ., η επίδοση της Χάρτας αναγνωρίσεως στον ιδρυτικό πρόεδρο του Ρ.Ο. Σάμου Ευγένιο Χαρδαβέλλα, καθώς και οι απονομές των Ροταριανών σημάτων και διπλωμάτων στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη του Ρ.Ο. Σάμου.
 

Τα μέλη του πρώτου Δ.Σ. του Ροταριανού Ομίλου Σάμου είναι οι Ροταριανοί:
 
Πρόεδρος: Ευγένιος Χαρδαβέλλας.
 
Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Αγγελής.
 
Ψηφισμένος πρόεδρος: Δημήτριος Κυριαζής.
 
Γενικός Γραμματέας: Μάριος Μπακόπουλος.
 
Ταμίας: Γεώργιος Καραδήμος.
 
Κοσμήτωρ: Αγλαΐα Κυριαζή.
 
Μέλη: Εμμανουήλ Αποστόλου, Παρασκευή Αρβανίτη.
 

Ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Σάμου Ευγένιος Χαρδαβέλλας ανέλυσε τη σπουδαιότητα της δημιουργίας Ροταριανού Ομίλου στη Σάμο, τις δυνατότητες και τα ωφελήματα από την ίδρυση του Ομίλου στη συμβολή προς την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου σε όλα τα πεδία, καθώς και την παγκόσμια προβολή του φυσικού και πνευματικού πλούτου της Σάμου.