AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Μαΐ 2018

Παράσταση της σχολής χορού "Samos School of Dance" στην Αθήνα


Η Σχολή Χορού "Samos School of Dance" εμφανίστηκε πρόσφατα στην Αθήνα, συμμετέχοντας στην μουσικοχορευτική παράσταση "Ήταν ένα μικρό καράβι" στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας. 

Δεκατέσσερις μαθήτριες της Σχολής, παρουσίασαν τη χορογραφία της Χριστίνας Τσαρδούλια στο μουσικό κομμάτι "Danzon No.2" του Arturo Marquez.

Την παράσταση διοργάνωσε η Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστρικής Τέχνης "Βάκχαι", στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της σαμιώτικης σχολής χορού, οι χορεύτριες της σχολής "ενθουσίασαν το κοινό με την εκτέλεση τους βασισμένη στις κινήσεις της θάλασσας. 

Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τις χορεύτριες τις σχολής να συμμετάσχουν σε μια τόσο μεγάλη και πλούσια παραγωγή υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Απόστολου Τάκη". 

Παράλληλα με τη παράσταση η ομάδα της σχολής επισκέφτηκε την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της σχολής χορού "Samos School of Dance" στην μουσικοχορευτική παράσταση "Ήταν ένα μικρό καράβι" στην Καλλιθέα της Αθήνας και την επίσκεψη των χορευτριών στην Εθνική Λυρική Σκηνή:




Οι υπεύθυνοι της σχολής "Samos School of Dance" ευχαριστούν "τον δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο για τη συνεργασία και υποστήριξη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Hellenic Seaways Εμμανουήλ Νιώτη για την οργάνωση της μετάβασης των χορευτριών στον Πειραιά, όλους τους υποστηρικτές της παράστασης, τον Δήμο Καλλιθέας για τη φιλοξενία του και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτριο Κάρναβο". Επιπλέον ευχαριστούν "τον Απόστολο Τάκη και την Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστρικής Τέχνης "Βάχκχαι" για την εμπιστοσύνη στο έργο μας, και την άψογη συνεργασία η οποία θα επαναληφθεί στις 2 Ιουνίου".


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com