AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Νοε 2013

Τα κρασιά της Σάμου σε έκθεση οίνου στη Θεσσαλονίκη στις 7 και 8/12


Η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) θα συμμετάσχει με τα κρασιά της στην 11η Έκθεση Οίνου "Χάρτης των Γεύσεων", η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Αποθήκη Γ του λιμανιού της πόλης και διοργανώνεται από τη Wine Plus, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση αυτή οινοποιοί από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων συναντώνται με τους οινόφιλους και τους επαγγελματίες του χώρου για ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο κρασί και τα αποστάγματα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους που τα παράγουν, ανάμεσά τους και πρωτοεμφανιζόμενοι οινοποιοί, να συζητήσουν μαζί τους ικανοποιώντας το ενδιαφέρον για κάθε πτυχή του αγαπημένου ποτού. Ακόμη, να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις, να ενημερωθούν για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του κρασιού, να δοκιμάσουν τις αρμονίες κρασιών και εδεσμάτων.


Υπενθυμίζεται ότι η Ε.Ο.Σ.Σ θα συμμετάσχει αυτή την εβδομάδα και στο Φεστιβάλ "Ελλάδα - Γιορτή - Γεύσεις - Χριστούγεννα 2013" που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 29/11 έως και την Κυριακή 1/12 στην Αθήνα.