AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Νοε 2013

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Παραμυθούπολη


Πρόσκληση σε επιχειρηματίες, συλλόγους, αλλά και απλούς πολίτες για συμμετοχή στη φετινή Παραμυθούπολη απευθύνουν οι διοργανωτές της.

Φέτος η διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα είναι μεγαλύτερη, καθώς η Παραμυθούπολη θα ξεκινήσει στις αρχές (περίπου 5) Δεκεμβρίου και θα τελειώσει στις 5 Ιανουαρίου.

Επιχειρηματίες αλλά και σύλλογοι - γειτονιές μπορούν να καταθέσουν τις ιδέες τους για τη φετινή διοργάνωση εγγράφως ή μέσω e-mail το αργότερο έως 15 Νοεμβρίου 2013.

Η ημερομηνία προθεσμίας θα τηρηθεί αυστηρά για τις συμμετοχές, λόγω της εκτύπωσης των απαραίτητων διαφημιστικών - προγραμμάτων κλπ. Οποιαδήποτε συμμετοχή κατατεθεί μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατόν να γίνει δεκτή. 

Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές μεταξύ άλλων αναφέρουν:

"Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που μια απλή ιδέα, αυτή της Παραμυθούπολης έγινε πραγματικότητα. Η περσινή προσπάθεια έδειξε ότι τελικά, είναι πολλοί αυτοί που νοιάζονται και ότι εκεί που νόμιζες ότι είσαι μόνος τελικά δεν είσαι!

Υπάρχουν και άλλοι, πολλοί σαν εσένα, οι οποίοι αφιλοκερδώς απλά οραματίζονται και θέλουν μια πιο χαρούμενη πόλη, πιο φωτεινή, πιο ζεστή, με χαρούμενους ανθρώπους που θα βγαίνουν από το σπίτι τους και θα γελούν και θα συμμετέχουν.

Όλοι εμείς το κάναμε ΜΑΖΙ αυτό. Δημιουργήσαμε ένα παραμύθι. Τώρα το παραμύθι πρέπει να συνεχίσει και γι' αυτό και σας καλούμε πάλι όλους, φέτος λίγο πιο οργανωμένα, να συσκεφτείτε σαν Σύλλογος - Γειτονιά και να μας καταθέσετε τις ιδέες σας για την συμμετοχή σας στην φετινή διοργάνωση.

Περιμένουμε εναγωνίως τις συμμετοχές σας.

Με πολύ κέφι, μεράκι,σκανταλιά και αγάπη για τον τόπο!

Αγαπησιάρικα πάντα,
Η Ομάδα της Παραμυθούπολης
"

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Παραμυθούπολης στο Facebook.