AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Νοε 2013

"Δον Ζουάν" και η παιδική ταινία "Τούρμπο" στο Cine Olympia


Το Cine Olympia προβάλλει έως και τη Δευτέρα 25/11, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Δον Ζουάν (Don Jon)". Παράλληλα, το Σάββατο 23/11 και την Κυριακή 24/11 στις 6 το απόγευμα θα προβάλλει την παιδική ταινία "Τούρμπο (Turbo)".

Η ταινία "Δον Ζουάν" είναι μια κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2013.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Τζον Μαρτέλο είναι ένας μοντέρνος Δον Ζουάν. Οι φίλοι του τον ονομάζουν Δον Τζον, αφού έχει την ικανότητα να «χτυπάει» κάθε σαββατοκύριακο κι από μία καυτή γυναίκα, χωρίς ποτέ να αποτυγχάνει. Η εμμονή του, όμως, με το πορνό, τον έχει αποξενώσει από τη ζωή του και ξεκινάει ένα ταξίδι αναζητώντας μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Αυτό που θα πετύχει είναι να δει τη «μεγάλη εικόνα» και να μάθει περισσότερα για τη ζωή και την αγάπη μέσω δύο γυναικών.
 

Σκηνοθεσία: Joseph Gordon-Levitt. Πρωταγωνιστούν: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore κ.ά.

Διάρκεια: 90 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Η ταινία "Τούρμπο" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2013 και θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Τούρμπο είναι ένα σαλιγκάρι που ονειρεύεται να γίνει ο πιο γρήγορος στον κόσμο στους αγώνες ταχύτητας, όπως το ίνδαλμα του, ο Γκάι. Η μανία του με την ταχύτητα τον έχει αποξενώσει στην κοινότητα του, αφού τα σαλιγκάρια προτιμούν τους αργούς ρυθμούς. Το ίδιο κι ο αδελφός του, Τσετ, που τον πειράζει συνέχεια. Κι ενώ αναζητά απεγνωσμένα κάτι να του αλλάξει τους ρυθμούς, ένα ατύχημα τον προμηθεύει με απίστευτη ταχύτητα. 




Σκηνοθεσία: David Soren. Στη μεταγλωττισμένη έκδοση ακούγονται οι φωνές των: Γιάννης Στεφόπουλος, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Φώτης Πετρίδης, Χρήστος Θάνος, Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Μαριζάς, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Βασίλης Μηλιός και Πόπη Χατζηδημητρίου.

Διάρκεια: 96 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Cine Olympia: Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 27, στην πόλη της Σάμου.

Τηλέφωνο για κρατήσεις στον πριβέ χώρο: 2273025011.