AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Νοε 2013

Οι ταινίες στο Crystal Cinema έως τις 22/11


Το Crystal Cinema στο Μαλαγάρι της Σάμου θα προβάλλει από το Σάββατο 16/11 έως και την Παρασκευή 22/11, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Riddick". Από την Παρασκευή 15/11 έως και την Κυριακή 17/11 προβάλλει την παιδική ταινία "Αεροπλάνα (Planes)" στις 18:30.

Το Riddick είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2013.

Η υπόθεση της ταινίας:

Προδομένος από το είδος του και φεύγοντας ως νεκρός σε έναν έρημο πλανήτη, ο Ρίντικ παλεύει για την επιβίωση ενάντια στα εξωγήινα αρπακτικά, ενώ γίνεται όλο και πιο ισχυρός κι επικίνδυνος από ποτέ. Σύντομα, οι κυνηγοί επικηρυγμένων απ` όλο τον γαλαξία καταφθάνουν για τον Ρίντικ, όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μετατραπούν σε πιόνια μιας προσχεδιασμένης εκδίκησης. Με τους εχθρούς του εκεί που τους θέλει, ο Ρίντικ εξαπολύει μια τρομερή επίθεση εκδίκησης πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για να σώσει από καταστροφή τον πλανήτη Φούρια.


Σκηνοθεσία: David Twohy. Πρωταγωνιστούν: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff κ.ά.

Διάρκεια: 119 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Τα "Αεροπλάνα (Planes)" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2013.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Ντάστι είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια, όπως ότι ο Ντάστι δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες και το κυριότερο ότι τρέμει τα ύψη. Παρόλους του φόβους του και χάρη στην ενθάρρυνση του μέντορα του Σκίπερ, ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο πρωταγωνιστής με τον ένα κινητήρα και τους μόλις 680 ίππους του καταφέρνει να κριθεί, οριακά βέβαια, υποψήφιος για να διαγωνιστεί. Το φιλότιμο του Ντάστι και το γεγονός ότι είναι πραγματικά γρήγορος θα απειλήσουν τον πρωταθλητή Ριπστίγκερ, που θα κάνει τα πάντα για να αποτύχει ο αντίπαλος του. Όταν όμως θα συμβεί μια μεγάλη κακοτυχία στο αποκορύφωμα του αγώνα, ο Ντάστι θα χρειαστεί όλο του το κουράγιο για να ανταποκριθεί στην υπέρτατη δοκιμασία. Με την υποστήριξη των παλιών και νέων του φίλων, ο ήρωας θα φτάσει τόσο ψηλά όσο δεν είχε ποτέ του ονειρευτεί. Και μαζί του όλοι εμείς.


Σκηνοθεσία: Klay Hall. Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τις φωνές των: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κώστας Δαρλάσης, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Καπουτζίδης, Χρήστος Σαπουντζής, Νίκος Νίκας.

Διάρκεια: 92 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Crystal Cinema στο Μαλαγάρι Σάμου.
Τηλέφωνο 22730 80111.