AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Νοε 2013

Εκτάκτως ο Τέρενς Κουίκ την Τρίτη στη Σάμο

 

Νέα έκτακτη επίσκεψη στη Σάμο θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 19/11 ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, "η έκτακτη επίσκεψη στη Σάμο αποφασίστηκε μετά από την αντιδημοκρατική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους να απαγορεύσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες - όπως και στα άλλα κόμματα - την κατάθεση στεφάνου στις εκδηλώσεις για την Ένωση της νήσου με τη μητέρα Ελλάδα. Εκδηλώσεις, οι οποίες έγιναν ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, όπου το πρώτιστο μέλημα του Αντιπεριφερειάρχη θα έπρεπε να είναι η απόδοση τιμών στη Δημοκρατία με την προάσπιση και την προαγωγή του κοινοβουλευτισμού".

Για το θέμα αυτό, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ θα δώσει στις 10:30 Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Κινήματος στο Βαθύ της Σάμου. Φυσικά θα απαντήσει και για ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και για γενικότερα θέματα που αφορούν το νησί.

Έχει επίσης προγραμματιστεί συνάντηση με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου, τους Διευθυντές του Ο.Α.Ε.Δ και του Ο.Α.Ε.Ε, αλλά και άλλους φορείς.