AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαρ 2017

Μεγάλη διάκριση για το 1ο Δημοτικό Σάμου στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής


Η ομάδα ρομποτικής "Πυθαγόρας" του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου κατέκτησε το Σάββατο το 1ο ειδικό βραβείο καλύτερης μηχανικής κατασκευής στους πανελλήνιους αγώνες ρομποτικής που διεξήχθησαν στην Αθήνα.

Η ομάδα αποτελείται από τους/τις εξής:

Δάσκαλος - συντονιστής : Παναγιώτου Αντώνης

Καθηγητής πληροφορικής : Νιτοδάς Γεώργιος

Μαθητές:

Αθανασάκη Εύα, 
Βακεντής Ανδρόνικος, 
Γεροντής Γιώργος, 
Ευστρατίου Δημήτρης, 
Κωνσταντινίδης Δημήτρης, 
Παναγιώτου Ισάσονας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου συγχαίρει την ομάδα ρομποτικής και επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία των μαθητών:

"Με την ευκαιρία της κατάκτησης της 1ης θέσης στον περιφερειακό διαγωνισμό ρομποτικής και την πρόκριση στους πανελλήνιους αγώνες ρομποτικής, όπου εκεί η ομάδα μας "Πυθαγόρας" ,κατέκτησε το 1ο ειδικό βραβείο καλύτερης μηχανικής κατασκευής πανελλήνιου διαγωνισμού ρομποτικής, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τους μαθητές μας, οι οποίοι μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους! Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους τους μαθητές του σχολείου!

Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο κ. Παναγιώτου αλλά και την διευθύντρια του σχολείου μας κ. Γεωργουλοπούλου, που μας ζήτησαν να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε το μάθημα της ρομποτικής, στο σχολείο μας για να έχουν οι μαθητές την ευκαιρία να μαθαίνουν και να ζουν τέτοιες μοναδικές εμπειρίες! Φυσικά, καταλυτική ήταν και η συμβολή του καθηγητή πληροφορικής κ. Νιτοδά ώστε να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Είμαστε δε βέβαιοι, ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και ότι στις επόμενες χρονιές θα ζήσουμε κι άλλες πολλές διακρίσεις για το σχολείο μας!

Νιώθουμε την ανάγκη να απευθύνουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας :

- Στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο καθώς και την Hellenic Seaways, που για δεύτερη συνεχή χρονιά πρόσφεραν δωρεάν τα εισιτήρια για την μετακίνηση της ομάδας Ρομποτικής του Σχολείου μας στην Αθήνα .
- Στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου και ιδιαίτερα στην κ. Παππά, υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων για την στήριξή τους.
- Στο δημοσιογράφο Μιχάλη Σβαρνιά για το βίντεο παρουσίασης της κατασκευής μας.
- Στο τυπογραφείο «IMAGE» για τα μπλουζάκια της ομάδας, τα φυλλάδια και τις αφίσες που μας πρόσφερε.
- Στο ζαχαροπλαστείο «ΣΠΥΡΟΣ» για τα πρωτότυπα Lego ζαχαρωτά.

Με ιδιαίτερη χαρά εκ του Δ.Σ.
Διονυσίου Γεώργιος
Πρόεδρος"