AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Μαρ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο 1ος ημιμαραθώνιος δρόμος "Πυθαγόρας ο Σάμιος"!

Πηγή φωτογραφίας: Σελίδα της Μαρίας Βουγιούκα στο Facebook

Με τη συμμετοχή περίπου 150 δρομέων, ανδρών και γυναικών, διεξήχθη την Κυριακή για πρώτη φορά ο ημιμαραθώνιος δρόμος με τίτλο "Πυθαγόρας ο Σάμιος".

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Σάμου, με την υποστήριξη της 79 Α.Δ.Τ.Ε. Η διαδρομή είχε συνολικό μήκος 21 km, με αφετηρία τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου και τερματισμό στην πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου.

Νικητής ήταν ο 35χρονος Γιώργος Κουλουριώτης με χρόνο 1:21:40 ενώ συνολικά τερμάτισαν 112 δρομείς, άνδρες και γυναίκες.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο διεξήχθη και ένας λαϊκός αγώνας δρόμου σε απόσταση 4 km εντός της πόλης της Σάμου. Νικητής ήταν ο Fareh Ali με χρόνο 18:58.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα του ημιμαραθώνιου και παρακάτω αυτά του λαϊκού αγώνα δρόμου:


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμου ''Ωκυρρόη η Σαμία'' οργάνωσε την τελετή έναρξης του ημιμαραθωνίου, η οποία περιελάμβανε αρχαιοελληνικό δρώμενο με χορογραφίες της Ελένης Παντελούκα στην τελετή αφής της φλόγας έξω από τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου.

Η Μαρία Βουγιούκα παρακολούθησε από κοντά τον ημιμαραθώνιο και απαθανάτισε τα ακόλουθα στιγμιότυπα!






















Δείτε επίσης χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την τελετή έναρξης του ημιμαραθωνίου, την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμου ''Ωκυρρόη η Σαμία'' και περιελάμβανε αρχαιοελληνικό δρώμενο με χορογραφίες της Ελένης Παντελούκα και αφή της φλόγας έξω από τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου!