AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαρ 2017

Η επίσκεψη του υφυπουργού μεταναστευτικής πολιτικής στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου

Στην Σάμο βρέθηκε την Παρασκευή ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, προκειμένου να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών που αφορούν τη βελτίωση των υποδομών στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής.

Ο υφυπουργός είχε βρεθεί πριν από τρεις εβδομάδες περίπου στο νησί καταγράφοντας την κατάσταση και τι πρέπει να γίνει για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών.

Κατά  τη σημερινή του επίσκεψη,  σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, διαπίστωσε ότι έχει προχωρήσει η αντικατάσταση των  σκηνών από οικίσκους ενώ αυτό που απομένει είναι να εξευρεθεί ο χώρος για την προσωρινή μεταφορά των μεταναστών ώστε να  ξεκινήσει η κατασκευή της περίκλειστης δομής για τους «παραβατικούς» μετανάστες.

Ο κ. Μπαλάφας επισκέφτηκε επίσης  το πρωί της Πέμπτης το Νοσοκομείο της Σάμου για να συζητήσει με τους υπευθύνους τα προβλήματα που προκύπτουν από τα περιστατικά μεταναστών που μεταφέρονται καθημερινά στο νοσηλευτικό ίδρυμα .

Τέλος ο κ. Μπαλάφας  παρευρέθηκε σε συνάντηση  στελεχών της Ν.Ε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες  πολιτικές εξελίξεις.

Πηγή: era-aegean.gr