AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Μαρ 2017

Τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ Σάμου στις 16/3


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στα δικαστήρια οργανώνει την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 09.30 το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Για την ίδια ημέρα κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας από 08.00-11.00.

Η τοπική Α.Δ.Ε.Δ.Υ καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία στο δημόσιο και όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν  στην τρίωρη αυτή διευκολυντική  στάση  εργασίας, προκειμένου να δώσουν το παρών στη δίκη του προέδρου της Ε.Λ.Μ.Ε Σάμου, Τάκη Διαμαντίδη, και του τοπικού συμβούλου Μαραθοκάμπου και μέλους του παραρτήματος Σάμου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, Διαμαντή Γρυδάκη.

Κατηγορούνται για τη στάση τους και την παρέμβασή τους κατά την ομιλία που εκφωνήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2012 από καθηγήτρια του Γυμνασίου Μαραθοκάμπου στην εκκλησία του χωριού.

"Ζητάμε να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες που βαρύνουν τους κατηγορούμενους.

Καλούμε τη νεολαία, τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους και όλο τον λαό να απομονώσουν τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον φασισμό και τους εκφραστές τους.

Ιστορικά ο τόπος μας έχει μαρτυρήσει από τέτοια φαινόμενα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χύνει το δηλητήριο του φασισμού - ρατσισμού δηλητηριάζοντας τη νέα γενιά" αναφέρει το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.