AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Μαρ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Σάμος, η Ικαρία και οι Φούρνοι στην έκθεση "Food Expo"


Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σάμου συμμετέχει στη μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών "Food Expo 2017" που άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 20/3. 

Στην έκθεση, η οποία διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής μαζί με την έκθεση Oenotelia, συμμετέχουν πάνω από 1200 εκθέτες ενώ αναμένεται να την επισκεφτούν χιλιάδες επισκέπτες.

Στην αποστολή της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων συμμετέχουν 20 παραγωγοί-τυποποιητές σε περίπτερο που βρίσκεται στο ευρύτερο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και έχει διακοσμηθεί ανάλογα.

Οι Επιχειρήσεις που συμμετείχαν από τη Σάμο Ικαρία και Φούρνους.

Ποτοποιία: Ζαρμπάνης ΑΒΕΕ και  Γιοκαρίνης ΑΒΕΕ,

Οινοποιία: Αφιανές, Καρίμαλης, Τσαντίρης.

Τυποποιητήρια Ελαιολάδου: Αμυρσώνης Χρήστος, Βαλσαμίδης Ιωάννης, Μάρκου Γιάννης, Χαρμπής Θεόδωρος.

Βιολογικά παραδοσιακά προϊόντα- γλυκά του κουταλιού - αρωματικά φυτά:  Λεκιώτης Σπύρος Biosamos, Καρναβάς Σταμάτης, Κληρονόμου Κλειώ, Παπά Αμαλία, Δήμος Κότταρας, Τεσκος, Χατζιαντωνιαδης Αντώνης.  

Στόχος της αποστολής είναι η συνεχής και οργανωμένη πλέον παρουσία των παραγωγών-τυποποιητών των νησιών μας με δράσεις και αποστολές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με επιδίωξη τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών αλλά και την ευρύτερη διαφήμιση των νησιών μας.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο αντιπεριφερειάρχης εμπορίου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιώργος Κυριαζής.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο περίπτερο της Περιφέρειας στην έκθεση, τόνισε: "Στηρίζουμε τα μοναδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα του Βορείου Αιγαίου και τους νησιώτες επιχειρηματίες, ώστε να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην ελληνική και διεθνή αγορά".

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: