AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαρ 2017

Τα κρασιά της Σάμου στη μεγαλύτερη έκθεση οίνου στον κόσμο


Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου προβάλλονται και πάλι φέτος στη Γερμανία, συμμετέχοντας αυτή τη φορά στην "Prowein", τη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και ποτών στον κόσμο, η οποία διεξάγεται στο Düsseldorf από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου.  

Τα γλυκά και ξηρά κρασιά του συνεταιρισμού θα παρουσιαστούν στο Hall 9, stand A79.

Η παρουσία του Ε.Ο.Σ. Σάμου στη Γερμανία μετρά κάποιες δεκαετίες, οπότε υπάρχει και έχει εδραιωθεί μία δυνατή σχέση μεταξύ των Γερμανών οινόφιλων και των σαμιώτικων κρασιών. Τη σχέση αυτή έρχεται να ισχυροποιήσει η στρατηγικής σημασίας συμμαχία μεταξύ του Ε.Ο.Σ Σάμου και της εταιρείας Ελλληνικά Κελλάρια (GWC: Greek Wine Cellars), η οποία έχει ένα εξαιρετικά διευρυμένο δίκτυο στην χώρα αυτή, οπότε αυτή η κοινή συμμετοχή στην έκθεση Prowein μόνο οφέλη μπορεί να δώσει. Εξάλλου, η κοινή συμμετοχή των δύο εταιριών και κατά το 2016 απέφερε σημαντικά αποτελέσματα στη διεύρυνση της τοποθέτησης των σαμιακών κρασιών σε κάβες και λίστες μεγάλων εστιατορίων.

Φέτος, 6.257 εκθέτες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 56.000 επισκέπτες από 120 χώρες (28.000 αναμένονται από τη Γερμανία και 28.000 από τον υπόλοιπο κόσμο). 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στη Prowein είναι “must” για κάθε οινοποιείο που πραγματοποιεί εξαγωγές διότι υποβοηθά τη συνάντηση με υπάρχοντες πελάτες αλλά και με πλήθος νέων ενδιαφερόμενων αγοραστών.