AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Μαρ 2017

Προβολή της Σάμου σε τουριστική έκθεση στη Μόσχα


Η Σάμος μέσω της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προβλήθηκε στη διεθνή έκθεση τουρισμού MIΤΤ που  πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Μόσχα

Η Περιφέρεια φιλοξενήθηκε σε περίπτερο εντός του χώρου του ΕΟΤ και εκπροσωπήθηκε από την εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού, Αγγελική Σαραντινού, την προϊσταμένη Τουρισμού Π.Ε. Σάμου, Γ. Δρίνη και την προϊσταμένη Τουρισμού Π.Ε. Λέσβου, Β. Ροδοπούλου. Το stand της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Μόσχα, Ανδρέας Φρυγανάς και η Γενική Πρόξενος, Ελένη Βακάλη.

Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας πραγματοποίησε σειρά επαφών και παρείχε πληροφορίες σχετικά με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου σε κοινό, επαγγελματίες και δημοσιογράφους. Τα στοιχεία των επαφών θα αποσταλούν από τη Διεύθυνση Τουρισμού στους επαγγελματίες του Βορείου Αιγαίου προς αξιοποίησή τους. 

Σε συνάντηση με στελέχη του Γραφείου Ε.Ο.Τ στη Μόσχα, συζητήθηκε και ο προγραμματισμός διοργάνωσης press trips στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Οι φιλοξενίες αυτές γίνονται στη βάση προώθησης λιγότερο γνωστών προορισμών, δεδομένου ότι μερίδα Ρώσων τουριστών αναζητά μη πολυσύχναστους προορισμούς για τις διακοπές τους.