AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Μαρ 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Ο 1ος Ημιμαραθώνιος "Πυθαγόρας ο Σάμιος"!


Για την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 προγραμματίστηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος "Πυθαγόρας ο Σάμιος". Ο 1ος Ημιμαραθώνιος διεξήχθη στις 12 Μαρτίου, με μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και οργανωτικά, από τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ (Δημοτικό Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας & Αθλητισμού Σάμου) με την υποστήριξη της 79 Α.Δ.Τ.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Κουλουριώτης  ήταν ο πρώτος άνδρας νικητής, ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Αγγελική Τζώτζου. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

Οι έγκυρες εγγραφές των αθλητών ανήλθαν στις 141. Από αυτούς 116 βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης, έτρεξαν και τερμάτισαν την απαιτητική διαδρομή.

Ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, στοχεύοντας στην καθιέρωση του αγώνα ως ένα πανελλήνιο δρομικό γεγονός, καθόρισε ως πάγια ημερομηνία τέλεσης αυτού την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου.

"Μέσα από την προσπάθεια αυτή θα είναι εφικτό στο δρομικό κοινό να συμμετέχει στον πρώτο Ημιμαραθώνιο της αγωνιστικής σεζόν σε πανελλήνιο επίπεδο, σε μία διαδρομή-πρόκληση, αφού τα τεχνικά χαρακτηριστικά της την κατατάσσουν στην κορυφή από πλευράς δυσκολίας (21.100 m +230m υψομετρική)» αναφέρει ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, που ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές, χορηγούς και υποστηρικτές του αγώνα (Δήμος Σάμου, Αστυνομική Διεύθυνση, Λιμενικό Ταμείο, 79 ΑΔΤΕ, Λιμεναρχείο Βαθέος, Εθελοντές Πυροσβέστες, Λέσχη Εθελοντών Διασωστών, Πολιτιστικός Σύλλογος «Ωκυρρόη η Σαμία»), «χωρίς τη βοήθεια των οποίων, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο".

Δείτε ένα νέο βίντεο από τον 1ο Ημιμαραθώνιο με τίτλο "Πυθαγόρας ο Σάμιος"!

Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the original (untranslated) version of this post.