AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαΐ 2015

Επίσκεψη μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου στη Βουλή στις 20/5

 

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου συμμετέχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης με συνοδούς τέσσερις εκπαιδευτικούς και τη συμμετοχή γονέων. Η επίσκεψη στη Βουλή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 13:00.

Κατά το διάστημα που οι μαθητές θα βρίσκονται στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν χώρους ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και άλλα αξιόλογα σημεία επίσκεψης.

Συγκεκριμένα θα επισκεφτούν το μουσείο της Ακρόπολης, το Πολεμικό  Μουσείο, το Ζάππειο, το Μουσείο Πειραμάτων, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού –το Πλανητάριο, το Αττικό Πάρκο όπου θα παρακολουθήσουν παράσταση δελφινιών, το Καλλιμάρμαρο, την Ακρόπολη και την Αρχαία Αγορά.

Η Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Σάμου για τις ενέργειές του προς όφελος της πραγματοποίησης αυτού του προγράμματος, τους γονείς των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης για την υποστήριξή τους στην οργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που πάντοτε συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση τέτοιων εκπαιδευτικών στόχων.