AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Μαΐ 2015

Η Σάμος και πάλι στα "Ποσειδώνια"!


Τη συμμετοχή της Σάμου στη διεθνούς φήμης εκδήλωση "Ποσειδώνια 2015" (Posidonia Sea Tourism Forum The Cruising and Yachting Event of the East Mediterranean), μετά από δύο χρόνια απουσίας, ανακοίνωσε η τοπική Δημοτική Αρχή. Τα "Ποσειδώνια 2015" θα πραγματοποιηθούν στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην Αθήνα, στις 26 και 27 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Δήμο Σάμου, "το φόρουμ και η έκθεση-ετήσιος θεσμός των Ποσειδωνίων αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της τουριστικής-ναυτιλιακής βιομηχανίας της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με κύριο στόχο την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού και κυρίως της πολυτελούς κρουαζιέρας.

Αποτελεί μια εξαίρετη πλατφόρμα ανάδειξης και προβολής της Σάμου ως τουριστικού προορισμού και ειδικότερα ως προνομιακού τόπου επίσκεψης κρουαζιερόπλοιων".

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Σάμου στην έκθεση αυτή είναι η καλλιέργεια και η εξέλιξη επαγγελματικών συμφωνιών και συνεργασιών με νέους τουριστικούς πράκτορες από το εξωτερικό και την Ελλάδα.

Η αποστολή του Δήμου θα αποτελείται από τον δήμαρχο, τον Νικόλαο Σούτο-Πρόεδρο του Προξενικού Σώματος Ελλάδας, τη Βασιλική Γρύλλου - δημοτική σύμβουλο, αντιπρόεδρο του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ και μέλος του Δ.Σ του ΔΟ.ΤΟΥΡ.Σ, τον Αναστάσιο Νικολαΐδη - ναυτιλιακό πράκτορα και τη Μαρία Παπαδάμ - ειδική συνεργάτιδα  του δημάρχου.