AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαΐ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Σάμος στην έκθεση "Ποσειδώνια" στην Αθήνα!

Από αριστερά, ο ναυτιλιακός πράκτορας Τάσος Νικολαΐδης, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος και ο Πρόεδρος του Προξενικού Σώματος Ελλάδας Νίκος Σούτος.

Το παρών στη μεγάλη έκθεση "Ποσειδώνια 2015", στο Μέγαρο "Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Αθήνας", έδωσε το διήμερο αυτό η Σάμος.

Συμμετείχαν περίπου 800 εκπρόσωποι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον θαλάσσιο τουρισμό, τις επαγγελματικές ενώσεις, τους τουριστικούς προορισμούς, τα λιμάνια και τις μαρίνες, που είχαν επαφές για τις εξελίξεις στους κλάδους της κρουαζιέρας και του Yachting στην Ελλάδα.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε με δικό της περίπτερο. 

Παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού Νίκος Κατρακάζος, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι Δήμων, φορέων του Τουρισμού και επιχειρήσεων από τα νησιά του Νομού.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με εταιρείες κρουαζιέρας και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, με στόχο να ενδυναμωθεί περαιτέρω η ανοδική πορεία των νησιών του Βορείου Αιγαίου στον σημαντικό αυτό κλάδο του ελληνικού τουρισμού.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π Γιώργος Ανωμερίτης κ.ά.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα "Ποσειδώνια 2015"!








Από αριστερά, η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Σάμου Μαρία Παπαδάμ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρλοβασιτών Αττικής Σταύρος Πανέρης, η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ Βασιλική Γρύλλου και ο Πρόεδρος του Προξενικού Σώματος Ελλάδας Νίκος Σούτος.