AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαΐ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πενήντα νέα αγκυροβόλια από τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδες Fotini Sunny & Ναυτικού Ομίλου Σάμου στο Facebook

Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του, ολοκλήρωσε την Δευτέρα, μετά από ένα χρόνο προσεκτικής οργάνωσης και εκτέλεσης, ένα έργο που επιλέχθηκε για να ομορφύνει και να αναδείξει την πόλη της Σάμου και να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ν.Ο. Σάμου προσέφεραν τον τελευταίο χρόνο προσωπική εργασία, τον ελεύθερο χρόνο τους και την απαραίτητη χρηματοδότηση ώστε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαΐου να μεταφερθούν και να προετοιμαστούν για βύθιση στον Λιμένα Βαθέος 50 ρεμέτζα (αγκυροβόλια) τα οποία θα μετατρέψουν το λιμάνι Βαθέος σε μια μεγάλη Μαρίνα για τουριστικά σκάφη, που πλέον θα μπορούν με ασφάλεια να επισκεφθούν την πόλη.

Μοναδικό μας μέλημα είναι να γεμίζει την περίοδο του καλοκαιριού το λιμάνι με τουριστικά σκάφη που θα φέρουν τον τουρισμό που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να στοχεύσουμε, τον θαλάσσιο τουρισμό.

Η προσέλκυση του yachting τουρίστα αλλάζει το τουριστικό προφίλ του νησιού μας, καθώς απευθύνεται σε  σε άτομα με υψηλό εισόδημα με αγάπη στην ιστιοπλοΐα και το boating γενικότερα που περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ταξιδεύοντας με ιδιόκτητα ή ενοικιασμένα Yacht στις ελληνικές θάλασσες.

Η Σάμος χάρη στην προσδοκώμενη ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού που τα 50 νέα ρεμέτζα που ο Ν.Ο. Σάμος πρόσφερε στην τοπική κοινωνία, γίνεται  ένας ιδιαίτερος προορισμός, για εκλεκτούς επισκέπτες με ειδικά ενδιαφέροντα ψυχαγωγικά, πολιτιστικά, αρχαιολογικά και γαστρονομικά που βαθμιαία θα συντελέσουν και στην οικονομική ανάπτυξη της Σάμου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμος ευχαριστεί για άλλη μια φορά την "Hellenic Seaways" για την γενναιόδωρη προσφορά της σε σχοινιά, τον κ. Άρη Σπανογιάννη που με τον γερανό του πόντισε στον βυθό του λιμανιού τα 50 ρεμέτζα καθώς και όλα τα μέλη του, που συμμετείχαν με χαρά στην μεγάλη αυτή προσπάθεια για την αλλαγή του τουριστικού προφίλ του νησιού και της πόλης μας.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες, δύτες με μπαλόνια θα μετακινήσουν τα ρεμέτζα στην μόνιμη θέση τους και το έργο θα ολοκληρωθεί.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου για φέτος είναι ο κύριος οργανωτής της "Aegean Regatta 2015", στο πλαίσιο του οποίου περισσότερα από 100 ιστιοπλοϊκά σκάφη θα επισκεφθούν το νησί μας και θα γεμίσουν με χρώμα τα λιμάνια Βαθέως και Πυθαγορείου μέσα στον Αύγουστο. Πολλές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν την περίοδο που τα σκάφη και τα πληρώματα θα αγωνίζονται και θα ελλιμενίζονται στη Σάμο και ο  Ναυτικός Όμιλος Σάμου περιμένει την βοήθεια από όλους για την επιτυχία της οργάνωσης του σκέλους του αγώνα που θα διεξαχθεί στο νησί μας.


































Πηγή κειμένου και φωτογραφιών:

- Σελίδες Fotini Sunny & Ναυτικού Ομίλου Σάμου στο Facebook
- Επίσημη ιστοσελίδα Ναυτικού Ομίλου Σάμου: www.nosamou.gr