AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Μαΐ 2015

Ούζο και κρασί της Σάμου σε μεγάλες εκθέσεις στην Αθήνα!


Στις καταξιωμένες εκθέσεις για τα αγροτικά προϊόντα και το ελληνικό ελαιόλαδο, "6ο Agro Quality Festival" και "6ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς", που φέτος συνδιοργανώθηκαν ταυτόχρονα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Εκθεσιακό Κέντρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από 8-10 Μαΐου, πήραν μέρος και δύο επιχειρήσεις από τη Σάμο.

Πρόκειται για την Ποτοποιία "Γιοκαρίνης" και τα κρασιά της "Vakakis Wines", που έδωσαν το παρών, μεταξύ 33 επιχειρήσεων από τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, στο κοινό περίπτερο που έστησε στα δύο αυτά festivals-bazaars η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Όλες τους απευθύνθηκαν στους απλούς καταναλωτές-δυνητικούς αγοραστές και ιδιαίτερα αυτούς των νοτίων προαστίων του λεκανοπεδίου, με έμφαση στις λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους προς το ευρύ κοινό που βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκε και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία εγκαινίασε την έκθεση.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Αδαμίδης, ο οποίος μετέφερε μήνυμα της Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου ότι θα συνεχίσει και θα εντατικοποιήσει την ενεργό στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής, προς υφιστάμενες και νέες αγορές.