AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαΐ 2015

Εκπαιδευτική συνάντηση πολιτιστικών φορέων στη Σάμο στις 23/5



Σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών συναντήσεων με τίτλο "Οργάνωση & Ανάπτυξη Πολιτιστικών Φορέων" διοργανώνουν κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο στις Περιφερειακές Ενότητες Σάμου, Χίου και Λέσβου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Κέντρο Μάθησης & Πολιτισμού Αιγαίου.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο οργάνωσης και ανάπτυξης των πολιτιστικών φορέων του Βορείου Αιγαίου. Πρόκειται, ειδικότερα, για πιλοτικό πρόγραμμα ενίσχυσης της λειτουργίας τους, με στόχο να ανταποκριθούν επιτυχώς στις απαιτητικές προκλήσεις, που εμφανίζονται στο πλαίσιο της δύσκολης – πλην όμως γεμάτης ευκαιρίες – συγκυρίας που διανύει η χώρα.

Η 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση θα λάβει χώρα στη Σάμο, το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητα Σάμου.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα διανέμεται εκπαιδευτικό υλικό και θα απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού στο Φαξ 22733.50417, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο pvaculture@gmail.com. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε ή κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής στην 1η εκπαιδευτική συνάντηση της 23ης Μαΐου στη Σάμο: