AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαΐ 2015

Συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στη Σάμο την Πέμπτη 30 Ιουλίου


Η Νατάσσα Μποφίλιου θα δώσει συναυλία την Πέμπτη 30 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Βαθέος Σάμου.

Η συναυλία αρχίζει στις 21:00, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν από τις 20:00.

Τα εισιτήρια που θα πωλούνται στον χώρο της συναυλίας κοστίζουν 14 ευρώ, ενώ σε προπώληση κοστίζουν 12 ευρώ.

Η προπώληση γίνεται από το Viva.gr και το τηλέφωνο 11876, από τα καταστήματα Hondos Center στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι, από το κατάστημα ElectroNet Κυριαζής, από το πρατήριο βενζίνης Silk Oil του Βασίλη Πυργιώτη και από τα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ στο Ηραίο και στο Καρλόβασι.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της συναυλίας, "Ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας - την ευαισθησία και το πάθος, ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιό λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.

Αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών.


Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.".


Συντελεστές των συναυλιών της Νατάσσας Μποφίλιου

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Βιολί / Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής
Παραγωγή PROSPERO

Η διοργάνωση της συναυλίας στη Σάμο γίνεται από την "Δυναμική Promotion Σάμου", με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ).