AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Μαΐ 2015

Ενημέρωση για τους ανελκυστήρες από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου


Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της  Περιφερειακής Ενότητας Σάμου θέτει υπόψη των ιδιοκτητών ή διαχειριστών των κτιρίων που διαθέτουν ανελκυστήρες ή των νομίμων εκπροσώπων τους ότι βάσει των διατάξεων της Κ.Υ.Α. με αριθ. οικ. Φ.Α/9.2/ΟΙΚ.2845 (ΦΕΚ 2604/Β΄/22-12-2008) με δική τους ευθύνη:

1. Οι ανελκυστήρες θα πρέπει να είναι καταχωρημένοι στο μητρώο ανελκυστήρων στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σάμου.

2. Πριν την ανάθεση της συντήρησης του ανελκυστήρα θα πρέπει να ζητούν από τον υπεύθυνο αδειούχο συντηρητή να τους επιδεικνύει την άδεια συνεργείου συντήρησης ανελκυστήρων την οποία κατέχει, να είναι σε ισχύ και να έχει εκδοθεί αρμοδίως από Διεύθυνση Ανάπτυξης των Π. Ε. της χώρας.

3. Δεν μπορούν να αναθέτουν την επισκευή ή λοιπές εργασίες στον ανελκυστήρα σε άλλα πρόσωπα εκτός του υπεύθυνου συντηρητή.

Σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης των ως άνω, στους ιδιοκτήτες ή διαχειριστές των κτιρίων ή στους νομίμους εκπροσώπους τους επιβάλλονται διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα) και διακόπτεται η λειτουργία του ανελκυστήρα μετά από ενέργειες της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, στα τηλέφωνα 22733 50430, 22733 50429.