AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Μαΐ 2015

Η "Ανατροπή" στην Άμπελο και τους Σταυρινήδες Σάμου


Την Τετάρτη μέλη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" πραγματοποίησαν προκαθορισμένη επίσκεψη στις τοπικές κοινότητες των Σταυρινήδων και της Αμπέλου Σάμου.

Στους Σταυρινήδες συνάντησαν και μίλησαν με κατοίκους, ενώ στην Άμπελο ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους, αλλά και το τοπικό συμβούλιο, για διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Σάμου.

Στην Άμπελο υποδέχτηκε την "Ανατροπή" όλο το τοπικό συμβούλιο και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Γιώργος Λογαράς και οι σύμβουλοι Κώστας Μωραΐτης και Ευριπίδης Χαραλάμπους. Ο πρόεδρος ανέφερε ότι είναι μεγάλη χαρά που η "Ανατροπή" επισκέφτηκε ξανά το χωριό τους, και έτσι φαίνεται το αμείωτο ενδιαφέρον και η υγιής συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες.

Έγινε συζήτηση πάνω σε διάφορα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση της καθημερινότητας. Δεν βλέπουν καμία θετική αλλαγή σε θέματα καλυτέρευσης της ζωής τους, και ειδικότερα αναφέρουν ότι δεν μπορούν, για ένα απλό πιστοποιητικό, να πρέπει να πηγαίνουν στον δήμο 2 φορές.

Το παράπονο του προέδρου είναι ότι δεν έχουν πάρει καμιά απάντηση από τον Σεπτέμβριο, για τις αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου. "Υπάρχει πλήρης απαξίωση του θεσμού των τοπικών συμβουλίων, και ενώ έχουν παρθεί πολλές αποφάσεις, κανένα αρμόδιο όργανο του δήμου δεν έχει ενημερώσει τον πρόεδρο για τα μέτρα που παίρνονται για την προώθηση αυτών των θεμάτων".