AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Μαΐ 2015

Δύο σκακιστές εναντίον 20 μαθητών στις 8/5 στην πόλη της Σάμου!


Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος" και το "Μαυρογένειο" Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ) Σάμου διοργανώνουν την Παρασκευή 8 Μαΐου τον 1ο Σχολικό Αγώνα Επίδειξης Σιμουλτανέ*.

Ο αγώνας, ο οποίος διεξάγεται υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί στο προαύλιο του Επαγγελματικού Λυκείου Σάμου, δίπλα στην υπαίθρια σκακιέρα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των  Λυκείων της Σάμου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 7 Μαΐου, είτε στο φαξ του ΕΠΑ.Λ Σάμου 2273028477, είτε στο τηλέφωνο 2273035794, είτε στο email: nikosrokopanos@gmail.com

Η τελική επιβεβαίωση των δηλωθέντων συμμετοχών (και τυχόν νέες συμμετοχές) θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στο ΕΠΑ.Λ Σάμου την Παρασκευή 9 Μαΐου. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι σκακιστές Χρήστος Γιαλιάς του Σκακιστικού Ομίλου Ικαρίας "Ιωάννης Τζελεπής" και Σταμάτης Χασιώτης του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου "Μέλισσος" θα παίξουν με 20 μαθητές (με 10 ο καθένας) στο προαύλιο του ΕΠΑ.Λ Σάμου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι διοργανωτές ενημερώνουν τους γονείς ότι δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για την επιτήρηση των διαγωνιζομένων μαθητών και μαθητριών εκτός του χώρου του αγώνα.

* Σιμουλτανέ είναι ο αγώνας κατά τον οποίο ένας έμπειρος σκακιστής παίζει ταυτόχρονα με πολλούς αντιπάλους.