AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Μαΐ 2015

Κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στη Σάμο την Τετάρτη 13/5


Ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων), Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής, Θανάσης Γιαννόπουλος, ο ιατρός του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, Λάζαρος Κωστόπουλος και ο  υπεύθυνος του Γραφείου Διεκπεραίωσης Ειδικών Θεμάτων Οικονομίας και Διοίκησης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, Γιώργος Αναστόπουλος, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 13 Μαΐου στη Σάμο συνάντηση με φορείς του νησιού.

Η συνάντηση θα αρχίσει στις 10:00 στην Αίθουσα Τηλεδιασκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και μετά από την ολοκλήρωσή της θα δοθεί σχετική συνέντευξη τύπου.

Στις 12:00 τα σετελέχη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ θα επισκεφθούν το Κέντρο Ταυτοποίησης Υπηκοότητας και την Κινητή Μονάδα Πρώτης Υποδοχής στην πόλη της Σάμου.

Η επίσκεψη του κλιμακίου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στη Σάμο εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την επαρκή υγειονομική και ψυχοκοινωνική κάλυψη των νεοεισερχόμενων μεταναστών και προσφύγων που λαμβάνει χώρα στις πύλες εισόδου της χώρας (Βόρειο & Νότιο Αιγαίο, Έβρος, Κρήτη) και κατ’ επέκταση τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας της χώρα μας.