AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Μαΐ 2015

Επιλογή παιδιών για την Εθνική Ομάδα βόλεϊ στις 6 και 12/5 στη Σάμο


Αρχίζει την Τετάρτη 6 Μαΐου στη Σάμο η διαδικασία επιλογής Παμπαίδων και Παγκορασίδων υπό την καθοδήγηση του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητη βόλεϊ Θανάση Πανούσου, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ).

Στην πρώτη συγκεντρωτική προπόνηση, η οποία θα αρχίσει στις 17:00 της Τετάρτης 6/5 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρλοβάσου καλούνται κορίτσια γεννημένα το 2002, 2003 και 2004 και αγόρια γεννημένα το 2001, το 2002 και το 2003 για τους συλλόγους Α.Π.Σ Ιωνικός, Α.Σ  Κέρκης και Π.Ε.Ψ.Α.Σ Ρίβα, ενώ στις 17:00 της Τρίτης 12/5 καλούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος τα αντίστοιχα αγόρια και κορίτσια για τους συλλόγους Α.Σ.Σ Αναγέννηση, Α.Σ Ερμής Σάμου, Α.Σ Λαίλαψ και Α.Ο Πολυκράτης.

Επίσης, μετά από επικοινωνία με τα σωματεία της Ικαρίας, ο προπονητής Θανάσης Πανούσος θα παραβρεθεί και εκεί, σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Κάθε σωματείο καλείται να στείλει στην καταμέτρηση αυτή αθλητές, κατά την κρίση των προπονητών του συλλόγου (4 παιδιά το μέγιστο), που έχουν την προοπτική συμμετοχής στο κλιμάκιο αυτό.

Οι συγκεντρωτικές προπονήσεις γίνονται στη προσπάθεια της Ε.Ο.ΠΕ  για την ανάπτυξη  του αθλήματος και στη  δημιουργία  φυτωρίου που θα τροφοδοτεί τις Εθνικές Ομάδες του βόλεϊ.