AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Μαΐ 2015

Η Μητρόπολη ευχαριστεί τους δωρητές του Κοινωνικού Παντοπωλείου

 

Η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας τις άγιες ημέρες του Πάσχα επιδόθηκε σε ένα τεράστιο αγώνα για να μπορέσει να σταθεί κοντά στους ανθρώπους που θέλουν στήριξη και να καλύψει τις βασικές τους ανάγκες. 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης "Η Αγάπη" προσέφερε δέματα ειδών διατροφής και διαβίωσης σε 528 πολύτεκνες και άπορες οικογένειες στη Σάμο, στην Ικαρία και στους Φούρνους και σε σύνολο 1973 ατόμων.

Παράλληλα προσέφερε και χρηματικά βοηθήματα, πληρωμές ενοικίων, πληρωμές λογαριασμών Δ.Ε.Η, θέρμανσης και φροντιστηρίων, φοιτητικά βοηθήματα, πληρωμές εισιτηρίων μετακομιδής ασθενών σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Στους ηλικιωμένους προσέφερε στοργή και προστασία στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Ευγηρίας Πρόνοια Καρλοβάσου, μάλιστα ακόμη και σε εγκαταλελειμμένους αιρετικούς.
 
Η Μητρόπολη ευχαριστεί τους ιερείς των ενοριών της, τους εθελοντές της, τους επωνύμους και ανωνύμους δωρητές, και ιδιαίτερα τους ακόλουθους που προσέφεραν τρόφιμα: Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Δήμο Σάμου (Σαμιακή Αρωγή), Ερυθρό Σταυρό, 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου, 2ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου, Αρτοποιείο Αρμόδιος και έμπορο Μένεγα Εμμανουήλ.